Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам части за 164....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от plamenp59 Покажи съобщение
    Скоростна кутия за 2.0 тс .Здрава и работеща до последно преди катастрофа.Колата до колкото си спомням беше 89 год и си беше нова с найлоните.Пробег- 135 000 км.Има и още останали чаркове но не помня какви а трудно мога да проверя защото са затрупани с багаж. като разровя ще напиша и за тях.
    Колега,аз се нареждам за кутията и чарковете ако няма някой преди мен.

Comment

• Търся работещо реле за мигачите за 164 супер.Ако му се намира на някой,моля на ЛС.

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka2700 Покажи съобщение
        Търся работещо реле за мигачите за 164 супер.Ако му се намира на някой,моля на ЛС.
        Намерих си.

Comment

• Малко късно видях какво си писал за релето. Щях да ти предложа да идеш до Италианеца в Овча Купел.
          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Здравейте колеги , търся предната решетка за 164-ка , ако някой има и е в близост до София да ''свирка'' , дали с цена или ще почерпя нещо , както прецени
            164 2.5 TD

Comment

• Здравейте,колеги.Търся си дръжка,външна за шофьорската врата.Колата е 164-ка,95 набор суперка.Ако някой има да пише лично или на телефон 0896690588.Горе-долу ми е спешно да си издиря такава.
              Fiat Tipo`93г - EX
              Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Колеги нуждая се от преден прозорец,каре,шофъорска дръжка(вътрешна) и средния стоп!Колата е 164 96 година 2.0 Ts.
                0898556774,0876666991-Илиян.
                Предварително благодаря!

Comment

• Ако някой има онази малка пластмаса която седи на дръжката на предната врата (тази в която влиза жилото [от към тапицерията]) да свирка - или ако някой има идея как да я направя с подръчни материали също, ще съм много благодарен.
                  Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
                  sigpic

Comment

• Търси в сайта на емкомплект33 при щипките. Има я там някъде и не е скъпа.
                    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Здравейте нова съм в клуба и виждам че има много полезна тема карам си алфичка 164 v6 турбо 94 година съвсем скоро ще кача снимки та по темата за сега по двигателя не ми трябват части но ми е нужна една пластмаса която се намира точно пот предното стъкло по цялата дължина на таблото е и се е напукала цялата заради климатика много ще съм благодарна ако някой я има и е здрава а също така и амортесиорите които държат предния капак отворен благодаря ви предварително ако ви се намира нещо от нещата които търся.
                      Last edited by alfa_romeo_164; d.m.y г., 03:42.
                      Alfa Romeo 164 V6 TB 201 Hpsigpic

Comment

• Едва ли има 164 със здрава решетка под стъклото
                        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Има има, как да няма. Ама на дали има такава със здрава пластмаса, която да се продава на части.
                          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• на моята всичко и е здраво, и скоро може да се продава
                            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                              на моята всичко и е здраво, и скоро може да се продава

Ако успееш да я вадиш здрава ще говорим .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                                Ако успееш да я вадиш здрава ще говорим .
                                Интересно за какво ти е, на мерцедеса е друга
                                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                                Lancia Ypsilon '02

Comment

Working...
                                X